welcome to my world =)

Followers

Ya Allah :'(

Assalamualaikum w.b.t.. Now see me again in new entry for today..Entah lah saat hati ni resah , gelisah, sedih, kecewa, HOMESICK and what ever kat sini jugak rasa tangan ini laju nak mencoretkan rasa ini.. 

Ya Allahh.. Kau kuatkanlah aku untuk menghadapi segala dugaan ni.. Aku rasa sangat lemah saat sekarang.. Mungkin sebab aku terlalu leka.Ya Allah andai dah tertulis semua takdir di atas sana dia untukku kau simpanlah hatinya untukku.. Sesungguhnya aku sangat berharapa pada dirimu.. :(

like2 taw !

No comments:

Post a Comment

Sila like jika anda suka