welcome to my world =)

Followers

Malam Gala The Fivers 0812

 Holaa Holi cikebum cikebum! Assalamualaikum semua :)
Tengok yang atas tu haa..Iya yang atas tulah cik adik manis dan masam oii...
Today entry is abouut Malam Gala The Fivers yang djalankan pada 19 hb April 2013.

Nak dijadikan cerita pada tarikh tersebut semua the Fivers telah dijemput untuk menghadiri majlis Makan Malam di Safira club..Alah yang dekat seberang jaya tu ..Tau tak ? Kalau tak tahu google map lah kau jah.Aduhai rugi lah kau ada internet tapi kau tak google search..hahahahaha..haa dah jumpa tempat tu ? haa... yah tempat yang menarik plus romantik nak buat dinner..Ceywahh! >_<

Okay dengan berbekalkan dengan RM 40 + RM 2 ni kami semua dapat menjamu selera banyak sangat makanan..Antaranya.....
 Salad : Capsicum w/sausages, potato with tuna mayo, apple salad,pasta salad,
Soup stall :tomyam
 Beef : grilled black pepper
Chicken : masak merah
Fish: Sweet and sour
Beancurb:Szechuan
Prawns: Mongolian Black pepper
Vegetables : Vegeterian style ( loh han Chye) *apa bende entah
Noodles : Fried Bee Hoonand mee
Rice :yang chew style
Dessert : Pudding
Beverage :lychee :)
Nah semua aku list tak tertingai satu pun..hahahahaha...memang nama berbelit belit tapi bila mai makan alah benda biasa yang kita duk kita makan jelah..So dengan makan yang banyak ni korang mesti rasa berbaloi bayar mahai mahai..Kan ?? halah mahai support cikgu sekali lah dengan sponsar yang beratuq ada..haaa...hehehehe...dah aku tak larat nak tulis panjang panjang tengoklah gambar gambar yang tak banyak ni haa.. K bye semua ! :D
* apapun nantikan Jamuan Fivers 2.0 pulak..Pakat bawak husband dengan anak anak *





like2 taw !

No comments:

Post a Comment

Sila like jika anda suka