welcome to my world =)

Followers

Love Him ♥

Haloo Haloo  :D
 Sediakan penyapu,kain buruk dan mop dengan segera ! haha..Kerja pembersihan blog akan bemula :)

Okay dah lama rasa tak update my little baby and sweet blog nie..Tiba tiba pagi yang hening dengan bunyi burung berkicauan nie tergerak hati nak update blog nie :) 
So , entry for today is.........Bla bla bla...Haha :D
Tengok atas tu ..atas tu haa ?
Ya ya..TITLE POST :)

LOVE HIM ♥
Let it be a secret: :) Haha.. Sedar tak sedar dah nak dekat lima tahun kami bersama..yala sama sama kongsi suka duka..tangis dan ketawa..All we have been through dear :)..Dalam masa lima tahun nie..macam macam dugaan yang kami sama sama tempuh dalam nak pelihara hubungan ini..Even pernah break for 
5 MONTH 
its okayh dear as long we still tegether now right ?
Apa pun i always hope that you will be my imam and father to my son.
.
  Love him ♥
xoxo


like2 taw !

No comments:

Post a Comment

Sila like jika anda suka